iplitalie.nl

Maaltijden

Het is mogelijk de lunch en/of de avondmaaltijd bij mij te reserveren. Voor de gasten van B&b Il Noce leef ik me graag uit in de keuken en zal je met veel plezier een zo authentiek mogelijk Italiaanse maaltijd voorschotelen, uiteraard bereid met verse seizoensproducten. 

 

Pranzo, lunch

Een Italiaanse lunch is geen broodmaaltijd maar een warme maaltijd. Ik zal je altijd een pasta- of risottogerecht serveren, vooraf gegaan door een antipasto met brood. Als nagerecht heerlijk vers fruit van het seizoen. Ik schenk er een glaasje wijn van het landgoed La Migliarina bij of een frisdrank of water. Tot slot een kopje thee of koffie.

Uiteraard eten we in de tuin met uitzicht over de Chianti-heuvels als het weer het toelaat.

  • Alle maaltijden kunnen in overleg worden samengesteld.

 

Cena, diner

De Italiaanse avondmaaltijd bij mij zal bestaan uit een primo, een pasta- of risottogerecht, gevolgd door een secondo, een vlees- of visgerecht vergezeld door een contorno, een bijgerecht. Tot slot trakteer ik je op een Italiaanse toetje.  Ik schenk er een glaasje wijn van het landgoed La Migliarina bij of een frisdrank of water. We beëindigen de maaltijd met een kopje thee of koffie.

Als het in de avonduren nog lekker weer is eten we uiteraard ook dan buiten. 

  • Alle maaltijden kunnen in overleg worden samengesteld.

 

In het menu vind je alle prijzen terug.