iplitalie.nl

Over mij

Hallo! Mijn naam is Annelies Hazebroek en in juni 2017 ben ik naar Milaan verhuisd, waar ik nog deels woon. Het andere deel van de tijd woon ik in Toscane, in Montevarchi.

Na mijn tolk/vertaal-opleiding Italiaans bij het ITV in Utrecht, heb ik in Nederland ruim 15 jaar met veel plezier lesgegeven. Ik heb in Cadier en Keer het Istituto per la Lingua Italiana, IPLI, opgericht, dat 5 jaar geleden naar Maastricht verhuisd is. Italiaans en Italië zijn al mijn hele leven mijn grote passie. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

 

Milaan en Toscane

Voor de liefde heb ik Maastricht verruild voor Milaan en daar heb ik geen spijt van! Ik ken Milaan al heel veel jaren en de “schoolreisjes” van IPLI, Istituto per la Lingua Italiana, die ik organiseerde, gingen dan ook eigenlijk altijd naar Milaan. Na een half jaar Milaan wilde ik ook het rustige, landelijke Italië beleven. Ik besloot daarom een huis te huren in het landelijke Toscane. In Montevarchi vond ik een droomhuis waar ik nu deels van de tijd woon.

Het lesgeven mis ik enorm en naast de Skypeles die ik al geef, heb ik besloten privéles Italiaans te organiseren in Toscane. Het wordt een lespakket geheel op maat en ik heb er ontzettend veel zin in om iedereen van mijn nieuwe thuis mee te laten genieten!